Om JB electronics

Jag är JB

Från från musik till webb, enmansföretaget för den lilla verksamheten.

Jag heter Jonas Birkelöf, bor i Örebro och det är jag som driver JB electronics. 2012 startade jag en enskild firma och tillverkade elektronik och tillbehör till musikinstrument.

Idag är JB electronics en personlig och flexibel webbyrå med ett helhetskoncept för små och medelstora företag och föreningar. Jag har många års erfarenhet av utveckling och design för webben, både front-end och back-end. Jag utvecklar och driftar dagligen ett antal webbapplikationer åt stora verksamheter.

Min passion för webbutveckling växer för var dag och jag vill hjälpa andra små företagare att synas och förverkliga sina drömmar.

Varför välja JB electronics?

Om du är ett företag eller en förening som behöver en webbplats men samtidigt har en begränsad budget gör du klokt i att titta på vad JB electronics har att erbjuda. Det individuella engagemanget, flexibiliteten och den personliga servicen följer med på köpet (och att fråga kostar inget 😉 ).

JB electronics är ett litet företag som drivs enbart av mig och för mig är alla mina kunder mina viktigaste kunder. Det tror jag är vad som attraherar andra mindre verksamheter.

Helhetslösningar

JB electronics är en ”one-stop-shop” för dina webbehov oavsett om du behöver en enkel sida eller en professionell e-handel.

På dina villkor!

Jag driver själv en liten firma och jag förstår små verksamheters behov. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just er!

Trygghet för framtiden

Jag finns där även när projektet är avslutat och hjälper till med vidareutveckling, underhåll och drift.

Jonas Birkelöf

Webbkonsult